Korucak İlkokulu

Vizyon: Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek.

Misyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 8.30 - 14.20
Isınma: SOBALI
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://korucakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KORUCAK MAHALLESİ, NİZİP, GAZİANTEP

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - KÖYÜMÜZ YAKLAŞIK 50 HANEDİR. DEVLET TARAFINDAN YAPILMIŞ EVLER BULUNMAKTADIR. HALKIN GEÇİM KAYNAĞI ANTEP FISTIĞI VE HAYVANCILIKTIR.

Adres - KORUCAK MAHALLESİ, NİZİP, GAZİANTEP

Ulaşım Büyükşehir Belediyesi halk otobüsleri günde iki sefer yapmaktadir. Ayrıca köy minibüsü de günde bir sefer yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KÖYÜMÜZ HEM NİZİP´E HEM DE GAZİANTEP´E YAKLAŞIK 40 KM UZAKLIKTADIR.